//Els vídeos d'stop-motion que ens agraden//


divendres, 18 de maig del 2012

Hem tornat?

En aquests mesos d'absència han passat coses. La veritat és que no ha estat una absència planificada, sinó  més aviat fruit de les circumstàncies: molta feina i un dia a dia frenètic ens han absorbit amb el resultat que hem estat pràcticament 5 mesos (ja?!) sense escriure res. I hem de confessar que donàvem el bloc per mort.

Però aquest temps força gent ens ha anat enviant stopmotions, preguntant-nos pel bloc, i fins i tot hem descobert algun creador amb llarga trajectòria al nostre entorn i ens hem aventurat a fer les nostres modestíssimes creacions. Ja veieu: moltes coses!

I avui, 18 de maig, tornem. Tornem també sense haver-ho planificat. Tornem per impuls, sense pensar-ho gens i sense obligacions ni posts mínims setmanals. Així que canviem les regles del joc: farem recerca o no, explicarem novetats o no. Potser es queda en aquest escrit, potser comencem a treballar sense fi, qui sap. En tot cas: gràcies per les preguntes, comentaris, miniencàrrecs i petites aportacions que ens heu anat fent durant aquests mesos. Vagi com vagi, aquest retorn es deu, sobretot, a això.

I per què avui? Doncs perquè a part de tot el que hem dit fins ara, en aquest blog hem trobat una joieta: un videoclip en stopmotion de paper. Massa temptador per no publicar-ho. Senyores, senyors: aquí us deixo #16. Østersøen. I com que encara no us ho havíem dit: bon cap de setmana i molt bon any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada