//Els vídeos d'stop-motion que ens agraden//


dimarts, 10 de maig del 2011

La Competitiva

Remenant per l'univers internàutic hem tingut la immensa sort d'anar a topar amb La Competitiva: un curt d'animació en stop-motion composat per 30.000 fotografies i premiat a diversos festivals.

Realitzat íntegrament  pels artistes del barri barceloní del Poble Sec, Mono i Peca, va ser rodat el 2009 amb material reciclat provinent d'aquest barri.



Amb referències evidents a Metropolis o Modern Times, en aquesta producció trobem també la tècnica de la pixil·lació, de la que ja us havíem parlat,  així com l'animació de retalls de paper gravat (xilografies i linoleografies).

Una estètica impecable i delirant, per explicar-nos una història entorn la creativitat, la competitivitat i l'amor, amb detalls sorprenents com l'homenatge als caganers. Si voleu saber-ne més i gaudir de les seves altres produccions, us recomanem la seva pàgina: La Competitiva.

2 comentaris:

  1. Why not have a translation widget? I feel like this blog has potential, and could have a more universal language, so more people could read it :)

    Cheers.

    ResponElimina
  2. Hey Ricardo: there's one, on the top right "en castellano, por favor"/ "In english, please". Thanks for the comment!!

    ResponElimina