//Els vídeos d'stop-motion que ens agraden//


dimarts, 30 de novembre del 2010

Una producció de: Imprimint Juno

Una producció de: Imprimint Juno: "Jason Reitman, el director de Juno (2007), coneix el pes d'uns títols de crèdit treballats. Per això va encarregar-los just començar a treb..." (Segueix llegint a "Una producció de...")

dissabte, 27 de novembre del 2010

Craft-motion?


L'stop-motion té molt d'artesà. Per això ens agrada quan stop-motion i artesania es barregen i es confonen. Com quan Faythe Levine va idear aquest com a obertura del seu documental al 2009: Handmade Nation, una visió panoràmica sobre les noves dinàmiques que s'estan generant a Estats Units a l'entorn del resorgiment de les tècniques artesanes.

Ja sabem que aquesta tendència no és exclusiva dels EUA: fa temps que l'afició a fer ganxet, collarets, scrapbooking i moltes altres tècniques artesanals està agafant força a casa nostra. Si alguna us porta de cap, aquí teniu un bonic stop-motion tèxtil per ajudar a inspirar-vos!

divendres, 26 de novembre del 2010

Apropa't: l'stop motion més petit del món

Us presentem el curt stop motion més petit del món. Un treball rodat amb un telèfon mòbil adaptat a un microscopi.

Històries Animades: El Meu Primer Festival organitzarà un taller d'ani...

Històries Animades: El Meu Primer Festival organitzarà un taller d'ani...: "El festival per a nens El Meu Primer Festival organitzarà una classe/demostració on s'animarà a un personatge mitjançant la tècnica de l'Sto..."

dijous, 25 de novembre del 2010

Brillant! Com es va fer un anunci stop motion amb llum

La marca de cotxes Daewo ha fet un sorprenent anunci en estop motion amb llums on tan interessant és el resultat com el procés creatiu.

dimecres, 24 de novembre del 2010

Google Streetview, un viatge fotograma a fotograma



Google Alemanya està promocionant el servei streetview amb una animació stop motion dins d'un quadern de viatge.  La producció és de Sehsucht Berlin.

dimarts, 23 de novembre del 2010

Menú animat. Nyam!

PES és un director dels EUA que aprofita tot tipus d'objectes quotidians per fer els seus curts. Les seves animacions, molt divertides i originals, l'han valgut nombrosos premis i fins i tot Michel Gondry s'ha declarat fan del seu treball.
Ens agraden especialment les seves animacions amb menjar, així que us oferim un petit ‘pica pica’.

Podeu veure molt més al seu web: www.eatpes.com


Western Spaghetti


Game Over


Cake Countdown


Fireworks

diumenge, 21 de novembre del 2010

2096 fotografies



3 setmanes de preproducció. 48 hores de rodatge. 2096 fotografies. Això és Her Morning Elegance una producció del 2009 del músic Oren Lavie .

Dirigit per Oren Lavie, Yuval & Merav Nathan
Actua: Shir Shomron, Oren Lavie
Fotografia: Eyal Landesman


Si us ha agradat no us perdeu aquesta paròdia de Daniela Ardizzone! :)


dilluns, 15 de novembre del 2010

Recordant els inicis: Chomón


Inaugurem bloc amb un vídeo del pioner de l'stop motion: Segundo de Chomón (1871-1929), que a l'Hotel Eléctrico utilitza per primer cop la tècnica de l'animació fotograma a fotograma ("pas de manovella"), a la història del cinema. Enjoy!